Hayal Kırıklığı

Amolelon

İlk bölümde ağa takılan benim gibi sazanlar komplike bir senaryo bekliyor lakin son bölümde amiyane tabirle çok salahana bir sebebe bağlanıyor. Normalde 40 dk lık bir film olması gerekirken 40'ar dk dan 8 bölüm süren bomboş içerikler, modern kadın modern erkek modelleri, ana akım medya propagandaları, eşcinsellik vs bir dünya luzumsuz ve zararlı manifestolar. Emeği geçen herkesin emuğa go..

GRİADAM

İlk bölümün tam olarak neresinden, komplike bir senaryosu olması gerektiği kanaatine vardın ? Gore öğeler içeren çizgi-roman uyarlaması eser sadece, amazon the boys gibi yetişkinlere yönelik içeriklerin talep aldığını görüp el altından sallamış. Kaldı ki ideolojik anlamda o kadar bir dayatma söz konusu değil. SJW kültürünün insanlara dayatılmaya çalışılmasından ben de rahatsız oluyorum ama bu gibi altı boş, temelsiz eleştirilerin de karşısındayım.

Antipatik

Hikayenin daha başındayız. Daha başını gördün, devamını görmeden önyargıyla yaklaşmamalısın.

Spacius

İlk sezonu ve Atom Eve özel bölümünü izledim. Tekrar izlemeye başladım ve hiç de 40 dakikada bitmesi gereken bir dizi değil. Kahramanların duygularını daha gerçekçi bir şekilde ele alıyor. Gezegene bir uzaylı saldırısı gerçekleştiğinde diğer birçok dizide kimse ölmüyor ya da çok az kişi ölüyor. Bu dizideyse çok daha gerçekçi sayılar karşımıza çıkıyor ve gereksiz herkes mutlu havalarına da girmiyor. Hayal kırıklığı değil en iyi çizgi dizi yapımlarından biri bu.

Krofinix

Boş bir tartışma başlığı ciddiye bile almayın gayet güzel bir dizi tavsiye ederim.

Ferowbo

Bombos icerikler dedigide dunyayi canli gosteren seyler. Sadece dovus sahneleri ve insanlarla alakali birsey olmasa neden insanlarin olumune kotu hissedelim

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

10

7

2

11

16

10

11

3