Beyler sizce mantık hataları var midir dizide ben birkaç tane yakaladım

Kaan42

1. Mantık hatası yağmurlu maçlarda karakterlerin saçları ıslanıp şekli bozulmuyo veya kıyafetlerı ıslak olmuyo

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
2. mantık hatası buldum 48. bölümde kimse mi kalenin ağlarının parçalandığını veya duvarın kırıldığını takmaz+kojironun yüzü kanıyo kimse mi görmez abi azcık gözlerini açın

EmirEfe

Kanka bu bir anime. Attack On Titan'da falçata ile 15 metre dev öldürüyorlar; Death Note'da hayatsız, obez bir ölüm meleği bir insana aşık oluyor hani bunlar bir anime ya.

Abdulkadir34

@Emirefe falçata ile öldürmüyorlar. Dn'daki olayın mantık hatasıyla ne alakası var anlamadım. Anime olduğu için mantık hatası barındırması gerekmiyor bence.

EmirEfe

@Abdulkadir34 Senaryo açısından değil de çizim açısından olan mantık hatalarını belirtmiş Kaan arkadaşımız. Ben ise senaryo değil de konu olarak mantıksızlığa değinmek istedim. Ama haklısın ikisi de aynı oranda basit eleştiriler. Animelerde mantık konu veya çizime göre değil de senaryoya göre olmalı.

91.Forte.91

Kanka bu animede kaleden kaleye şutla paslaşıp, kornerden gelen topu karşılamak için kale direğinin üzerine çıkıyorlar. Cidden mantık hatalarını saymaya mı çalışıyorsun?

Baby celestiasapien

bitane var ama bu tam bi mantık hatası tsubasa 1. sezon finalinde wakashimazu ile karşı karşıya önü bomboş ve bir anda karşısında hyuga beliriyor

ALIEN X

beler sımdı tsubasa sakat ya 3 yıl önce hyuga onu kaleden kaleye çarptı amk bu nasıl hala sakat pğdwelpğawlğdpüwaşüğdşğaüw

KMikaelson

Anime dizisi bu neyin mantık hatası boş boş konuşma

Abzortla22

Anime dizi değildir -_-

NormalAnimeci99

çoğu şut ağları delemiyor o beni çok sinir ediyordu.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
hyuganın neo tiger şutunun ismi bence güdümlü kaplan füzesi olacaktı amk sadece topa vurarak gino'nun parmağını kırdı.Güdümlü füze biraz az kalmış galiba siz ne isterseniz onu koyun 😅.

Efjan

@ALIEN X 3 yıl önce değil knk 2 ay ya oldu ya olmadı dizi zamanında 3 yıl önce U-12ydi 1.sezon finalinde vurdu aradan 1 2 ay geçti hala biraz sakat

PhenomenalOne

Arkadaşlar dizideki çoğu şeyde hata var zaten Adam napolyonun özel şutuna karşı kaplan şutu çekti kaleden kaleye gol attı.Hata arayan illa bulur almanya maçında soda şut çekerken hyuga koşmaya başlıyor ve kale çizgisine topa yetişiyor sizce şut çekilen bi topla aynı anda koşarken çizgide yakalaması mantıklı mı? Hala mantık mı arıyorsunuz bu biz çizgi dizi/anime mantık aramak yerine olayın zevkine bakın.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

10

9

18

14

8

3

8

8

10