LGBT Probagandası mı?

Son hava bükücü

Bence biraz proganda gibi disney yine yapmış yapacağını.

Hylaire

Ya ne alaka ya. Sırf siz sevmiyorsunuz diye bu insanlar varlığından olmayacak. Disney burada da bu bireylerin varlığına değiniyor. Şu zihniyetinizden arının artık ve insanları olduğu gibi kabullenin.

Son hava bükücü

Hylaire her yapımda LGBT propagandası görmekten çok sıkıldım özellikle Disney'in her yapıma koymasından bu nefretse evet ediyorum.

ManyakVAntepli

Bu arada Disney oturup da "LGBT li kardeşlerimiz çok acı çekiyorlar hadi yapımlarımızda onlara sosyal mesaj verelim" diye kara kara düşünmüyorlar. Bu bir akım ve ekmeğini yeme peşindeler. Yani onların direnişleri kendilerini gösterme çabası falan umurlarında değil şirketlerin. Sadece onları kullanarak fazladan kar etme amaçları var.

Antipatik

İyi niyetli olmadıkları konusunda hemfikirim. Buna bir akım demek doğru mu bilemiyorum. Fonlanan bir operasyon olduğunu söylemek daha doğru olur bence. Abartılmadığı ve yerinde olduğu sürece eşcinsele de, siyah ten renklisine de karşı değilim. Ama bunlar abarttıkça abartıyorlar. Velmayı zenci bir lezbiyen yapıyorlar mesela. Amaç azınlıkların halinden anlamak değil bunlar için. Amaç azınlık ideolojileri yaygınlaştırarak baskın hale getirmek. Çoğu kişi bunu anlamıyor. Bu diziyi izlemedim, o yüzden bu dizide abartılmış mı abartılmamış mı bilmiyorum o konuda yorum yapamam.

eSpanolSC

Ya size sadece şunu diyeyim dizideki hikayeye odaklanın kimin kiminle yaptığı niye sizi bağlıyor hala anlamadım...

Son hava bükücü

eSpanolSC,Derdim firmaların her yapımda abartarak yapması örneğin; Velma,Hayalet avcıları yeni filmi ve daha nicesi artık her çıkan yapımda aynı şeyin gözümüze sokulmasından bıktım. Özellikle eski hit yapımlarında bu işe alet edilmesi sinirimi bozuyor.

captha

ne kadar da batmış gözünüze HSDAHSDAHSFASHFASHH takmayın bu kadar izleyin geçin ne propagandasından bahsediyosunuz

kaptan alabora

böyle çizimleri olan dizilerin lgbt içerikli olmama ihtimali yok ki

Prenstr

Normalde ben bu diziye başlamadan önce nette çok fazla fanlarının tüm karakterleri cinsiyetini şu bu yaptıgını görünce baya izleyesim kaçmıştı ondan bi süre başlamamıstım ama enazından dizide birkaç karakter hariç geneli normaldi (sanırım 3-4 karakterdi sadece)

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

6

5

6

5

15

3

6